AirFan BV - Specialist in Ventilatieproducten

Specialist in Ventilatieproducten

AirFan BV is al 25 jaar importeur, exporteur, leverancier en adviseur van ventilatoren en ventilatiesystemen


Het uitgebreide leveringsprogramma omvat o.a. kleine (sanitair)ventilatoren met een capaciteit vanaf 70m³/h tot en met grote (dak)ventilatoren met een capaciteit tot 160.000m³/h, luchtbehandelingskasten, ATEX axiaal en centrifugaal ventilatoren, airco's, luchtreinigers en het Thomas centraal stofzuigsysteem.

Toebehoren zoals dakopstanden, filterboxen, flexibele (geïsoleerde) slangen, kanaalverwarmers, roosters in alle soorten en maten, slangklemmen, tochtafsluiters, ventilatiebuizen, bochten, T-stukken, brandkleppen, traforegelaars, frequentieregelaars en elektronische regelaars completeren het leveringsprogramma tot een volledig pakket aan ventilatieproducten.

- HET VOORDEEL -
Het voordeel van een dergelijk compleet programma is dat u een ventilatiesysteem bij één leverancier kunt bestellen. Dit bespaart u tijd en dus geld, maar ook veel ergernis! Mede door onze jarenlange ervaring bieden wij u de juiste oplossing, gespecificeerd op uw situatie.

- FLEXIBEL -
AirFan BV is een flexibele onderneming die zich terdege realiseert dat vragen snel beantwoord dienen te worden en dat problemen om een adequate oplossing vragen. Omdat flexibiliteit niet ophoudt na kantoortijden, geven wij hiernaast ook de telefoonnummers en emailadressen waarop wij buiten kantoortijden te bereiken zijn:

 
AirFan is importeur en distributeur van:

Casals ventilatoren

 

Wolter ventilatoren


Vent-Axia ventilatoren


Östberg ventilatoren


CATA ventilatoren


Thomas centraal stofzuigsysteem